δακτυλικη εξεταση προστατη ποναει | συμφορηση πνευμονων | που ειναι η κοιλια | αποφρακτικός ειλεός θεραπεια

Εγκαινιάστηκε η 5η ΕΜΑΚ ΗπείρουΤην λειτουργία της 5ης Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ), εγκαινίασε στον Κεντρικό Πυροσβεστικό Σταθμό Ιωαννίνων, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Μ. Χρυσοχοϊδης. Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο υφυπουργός Γεωργίας κ. Ε. Αργύρης και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Π. Φούρλας.

Η 5η ΕΜΑΚ θα καλύπτει την Ηπειρο και τον ευρύτερο χώρο, ενώ θα μπορεί να μεταφέρεται αεροπορικώς, οπουδήποτε χρειαστεί. Ο κ. Χρυσοχοϊδης μιλώντας επισήμανε την σημασία λειτουργίας της ΕΜΑΚ Ηπείρου, που μαζί με τις υπάρχουσες θα είναι έτοιμες να επέμβουν αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε αποστολή τους ανατεθεί, για την διάσωση ανθρωπίνων ζωών. Επίσης αναφέρθηκε και στο Πυροσβεστικό Σώμα και την αποτελεσματικότητά του στις φετινές φωτιές στα δάση.

Στο ίδιο πνεύμα μίλησε και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Φούρλας, ο οποίος επιπλέον τόνισε ότι οι Ελληνες πυροσβέστες, δεν έχουν πλέον να ζηλέψουν τίποτε από τους Ευρωπαίους συναδέλφους τους, τόσο σε εκπαίδευση όσο και σε εξοπλισμό.

Ο κ. Φούρλας επισήμανε ότι είναι έτοιμα συνεργεία διάσωσης και αν ζητηθούν να σταλούν στις ΗΠΑ. Επίσης ο κ. Φούρλας εξέφρασε την οδύνη των Ελλήνων πυροσβεστών για τους συναδέλφους τους που χάθηκαν στα ερείπια των ουρανοξυστών, στην προσπάθειά τους να διασώσουν συνανθρώπους τους.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.