συμπτωματα ομφαλοκήλης | φαγουρα στην ουρηθρα ανδρα | κοπρόλιθος αντιμετωπιση | στιγμα | κοπρολιθοι στο εντερο

Ολο και πιο πολλοί φοβούνται να πετάξουνΜία από τις συνέπειες του πολλαπλού τρομοκρατικού κτυπήματος στις ΗΠΑ ήταν και η κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που φοβούνται να μπουν σε αεροπλάνο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του καθηγητού ψυχολογίας των πτήσεων στο πανεπιστήμιο London's Guildhall, κ. Robert Bor.

Ο φόβος αυτός είναι ιδιαίτερα έντονος στα πληρώματα των αεροσκαφών, αλλά και στους επιβάτες εκείνους που είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν συχνά το αεροπλάνο για επαγγελματικούς λόγους.

Από την περασμένη εβδομάδα έχει διπλασιαστεί ο αριθμός των ειδικών ψυχολόγων που προσπαθούν να βοηθήσουν τα μέλη των πληρωμάτων και τους επιβάτες να ξεπεράσουν τον φόβο τους για τις πτήσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Bor το περιστατικό αυτό έδειξε ότι οι αεροπειρατές πλέον δεν είναι άνθρωποι που ελπίζουν ότι θα γλιτώσουν είτε την σύλληψη είτε την ζωή τους μετά την πράξη τους, αλλά είναι αποφασισμένοι εκ των προτέρων να πεθάνουν.

Οι συνέπειες για τις αεροπορικές εταιρείες θα είναι δυσβάσταχτες καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την αύξηση του κόστους που συνεπάγονται τα πολύ πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας, αλλά και την σημαντική μείωση του αριθμού των επιβατών, εξαιτίας της ανασφάλειας και του φόβου που πλέον επικρατεί.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.