ανεμοβλογια λευχαιμια | ακροαστικα αντιμετωπιση | παρεση προσωπικου νευρου αιτιες | ρυτιδες;

Θα τεκνοποιήσει με σπέρμα του νεκρού συζύγου τηςΜετά από αλλαγή της νομοθεσίας που αφορά την τεχνητή γονιμοποίησης από την κυβέρνηση της αυστραλιανής πολιτείας της Βικτώριας, νεαρή γυναίκα που είχε χάσει το άντρα της, έχει πλέον το δικαίωμα να υποβληθεί σε τεχνητή γονιμοποίηση με τη χρήση σπέρματος που είχε ληφθεί από τον άντρα της πριν αυτός πεθάνει.

Η ευτυχής γυναίκα ελπίζει να μείνει έγκυος μέχρι τα Χριστούγεννα, και το Φεβρουάριο, που είναι τα γενέθλια του αγαπημένου της που έχασε την πάλη με την επάρατο πριν λίγους μήνες, να έχει το παιδί του στα σπλάχνα της.

Την ευχάριστη είδηση ανήγγειλε στη νεαρή γυναίκα και τη μητέρα της ο ίδιος ο υπουργός Υγείας που είπε ότι του έκανε εντύπωση το αγωνιστικό πνεύμα της γυναίκας αυτής να παλέψει για να εκπληρώσει την επιθυμία, όχι μόνο τη δική της, αλλά και του συζύγου της και έτσι πείστηκε να εισηγηθεί αλλαγή της νομοθεσίας.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.