Εξαγορά του 51% της Orasis από την Euromedica

Στον χώρο της οφθαλμολογίας εισέρχεται δυναμικά η Euromedica, καθώς ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι διαπραγματεύσεις για την εξαγορά ποσοστού 51% του Οφθαλμολογικού Κέντρου Orasis. Το υπόλοιπο ποσοστό συμμετοχής στην εταιρία θα παραμείνει σε ιατρούς-μετόχους.

Η Orasis ιδρύθηκε το 1987 από τον κ. Ι. Λαμπρόπουλο με επιδίωξη την παροχή της καλύτερης δυνατής φροντίδας των ματιών και στόχο τη διατήρηση και βελτίωση της όρασης. Διαθέτει τρεις οφθαλμολογικές μονάδες στο Παλαιό Φάληρο, το Περιστέρι και τους Αμπελόκηπους.
Οι πωλήσεις της εταιρίας Orasis αναμένεται να ανέλθουν σε 950 εκατ. δρχ. το 2001, ενώ τα κέρδη προ φόρων σε 160 εκατ. δρχ.

Οπως επισημαίνεται, με τη συνεργασία αυτή η Euromedica διευρύνει ακόμα περισσότερο το δίκτυο των παρεχομένων ιατρικών της υπηρεσιών, υψηλής ποιότητας και πανελλήνιας εμβέλειας.

Η Euromedica διαθέτει 19 μεγάλα διαγνωστικά κέντρα και 12 κλινικές δυναμικότητας πλέον των 1.350 κλινών με τμήματα όλων των ιατρικών ειδικοτήτων και μεγάλη γεωγραφική διασπορά σε όλη τη χώρα.

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση