μη αντιληπτο εμφραγμα | κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις | podilato katevazi xolisterini | εγκεφαλοπαθεια

Διαμαρτυρίες κατοίκων για το θόρυβο από το Ελ. ΒενιζέλοςΤην έντονη υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους εξ΄αιτίας του έντονου θορύβου από τα αεροσκάφη κατήγγειλαν με πορεία τους προς το νέο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, οι κάτοικοι της περιοχής Αρτέμιδας και των οικισμών των Σπάτων.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι κάτοικοι των περιοχών, τα αεροπλάνα δεν ακολουθούν τις διεθνώς καθορισμένες διαδρομές με αποτέλεσμα να πετούν πολύ κοντά στα σπίτια της περιοχής.

Επίσης όπως καταγγέλλουν υπάρχει ένας μόνο σταθμός Παρακολούθησης Θορύβου και ευκαιριακά ένας ακόμα κινητός , ενώ δεν έχουν εκδοθεί ακόμα τα πορίσματα των μετρήσεων που ήδη έχουν γίνει.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.