αυστραλιανο αντιγονο τιμη 6300 | τι εξεταση ουρων να κανω | πονοςγυρω απο τον αφαλο συμπτωμα εγκυμοσυνης

Η αξιοποίηση του Ελληνικού ελαιόλαδουΔιεθνές Συνέδριο με θέμα το ελαιόλαδο και την επιτραπέζια ελιά καθώς και τις δυνατότητες που υπάρχουν για την καλύτερη δυνατή αξιοποίησή τους θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από το περιοδικό Ελιά & Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο και η επιτραπέζια ελιά αποτελούν ένα τεράστιο αναξιοποίητο εθνικό πλούτο. Η χώρα μας διαθέτει ποιοτική υπεροχή, την οποία όμως δεν έχουμε κατορθώσει να μετατρέψουμε σε εισόδημα και οικονομικό όφελος.

Οι τιμές του ελαιολάδου είναι σήμερα 50% κατώτερες από το 1961, ακριβώς στο ήμισυ του 1981, ενώ ο Ιταλός παραγωγός απολαμβάνει υψηλότερες τιμές κατά 25% από τον Έλληνα παραγωγό.

Το μερίδιο της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές δεν είναι μεγαλύτερο από 2% και ο ανταγωνισμός ολοένα οξύνεται. Οι επιδοτήσεις της Ε.Ε., οι οικονομικοί μετανάστες και οι Ιταλοί αγοραστές χύμα ελαιολάδου είναι αυτοί οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό συντηρούν την επιβίωση της ελληνικής παραγωγής.

Οι εργασίες του συνεδρίου με θέμα " Η νέα στρατηγική ποιότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης
και η προοπτική του ελληνικού ελαιολάδου", οι ξένοι και Έλληνες εισηγητές καθώς και οι συμμετέχοντες εκπρόσωποι επιστημονικών ιδρυμάτων, οργανισμών, επιχειρήσεων και συνεταιρισμών του τομέα θα επιδιώξουν να δώσουν απάντηση στα ερωτήματα ελαιοπαραγωγών, ελαιοτριβέων και μεταποιητών στον ανοικτό διάλογο που θα ακολουθήσει τις εμπεριστατωμένες εισηγήσεις των ομιλητών.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.