μηνισκος κακωση | κοκκινισμα στην τομή της καισαρικης | διαταση | εμπυημα θωρακος | κροταφική αρτηρίτιδα

Η Ολυμπιακή εκεχειρία κατά της βίας και του ρατσισμούΤην εφαρμογή του θεσμού της Ολυμπιακής Εκεχειρίας πρότεινε η αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, κ. Ε. Παπαζώη κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στη Διάσκεψη του ΟΗΕ κατά του ρατσισμού, στη Νότια Αφρική, ενώ επεσήμανε ότι κανένας αγώνας κατά του ρατσισμού δεν μπορεί να είναι επιτυχής, αν δεν ξεριζωθούν, όχι μόνον οι ιδεολογικές, αλλά επίσης και οι απτές αιτίες του, όπως η ανέχεια και η εκμετάλλευση.

Η κ. Παπαζώη, περιέγραψε με μελανά χρώματα τις εξελίξεις στα Βαλκάνια τα τελευταία χρόνια, υπογραμμίζοντας ότι οι χώρες των Βαλκανίων θα πρέπει να οδηγηθούν σε συμφιλίωση, ακολουθώντας το υπόδειγμα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συνεχιζόμενη στρατιωτική κατοχή της Κύπρου από τα τουρκικά στρατεύματα.

Τέλος, με αφορμή τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή, η κ. Παπαζώη τόνισε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες συνιστούν ένα διεθνές γεγονός, όπου τα επιτεύγματα κρίνονται με αθλητικά κριτήρια και όχι μέσω διακρίσεων επί τη βάση της φυλής, της εθνικής καταγωγής, ή της θρησκείας.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.