εξαγωγη δοντιου μετα απο απονευρωση | λεμφωμα στομαχου συμτωματα | εξαρθρωση ωμου ακινητοποιηση

Δορυφορική επίβλεψη αμπελώνωνΤο επιτελείο των επιστημόνων της αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας, της ΝΑΣΑ, δεν μελετά μόνο προσεκτικά το Διάστημα. Τελευταία, έχει στρέψει το επιστημονικό του ενδιαφέρον και στις ευεργετικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει η επιστημονική παρατήρηση του φωτογραφικού υλικού των δορυφόρων για τα...αμπέλια της Καλιφόρνιας και τελικά το "καλό" κρασί.

Το χρώμα που έχουν τα αμπελόφυλλα, τα ίδια τα σταφύλια, η ποιότητα του εδάφους του αμπελιού (η ικανότητα του ή μή να απορροφά νερό) είναι, κατά τους οινολόγους, ισάριθμα δεδομένα που προσδιορίζουν την ποιότητα ενός "καλού" κρασιού.

Ομως οι ερευνητές της ΝΑΣΑ εκτιμούν οτι με βάση τις φωτογραφίες που στέλνουν οι δορυφόροι, μπορεί κανένας να μελετήσει και να επιλέξει αποτελεσματικότερα, ποιοί θα είναι οι "καλοί" αμπελώνες, αυτοί που θα προσφέρουν τελικά το "καλό" κρασί.

Να γίνει δηλαδή καλύτερη επιλογή των καλών αμπελώνων ...απο το Διάστημα, παρά μελετώντας απο το έδαφος το χρώμα των αμπελόφυλλων, των σταφυλιών, τη μορφολογία του εδάφους κ.λπ.

Ηδη, πολλοί Καλιφορνέζοι οινοπαραγωγοί πεισμένοι για την ορθότητα των ισχυρισμών που διατυπώνονται απο τους επιστήμονες της ΝΑΣΑ, έσπευσαν να υπογράψουν συμβόλαια με την Διαστημική Υπηρεσία των ΗΠΑ.

Με τα συμβόλαια αυτά, οι οινοπαραγωγοί της Καλιφόρνιας αποκτούν δικαιώματα πρόσβασης στο φωτογραφικό υλικό των δορυφόρων της ΝΑΣΑ. Μάλιστα, ο ερευνητής της ΝΑΣΑ Λι Τζόνσον πιστεύει οτι οι Αμερικανοί οινοπαραγωγοί θα αποκτήσουν ταχύτατα, με την τεχνική που τους πρσφέρεται απο την Υπηρεσία του, την πολύτιμη πείρα αιώνων, χάρη στην οποία οι γάλλοι οινοπαραγωγοί είναι σήμερα σε θέση να κερδίζουν αγορές και πελατεία με την προσφορά εκλεκτού γαλλικού κρασιού.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.