οταν παιδι κλεβει πραγματα | πεπτικο ελκος εμφανισεται | χολοκυστιτιδα συμπτωματα

Τρία Ιατρικά Κέντρα για τον απόδημο ελληνισμόΟ Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού, Βουλευτής Λακωνίας κ. Παναγιώτης Σκανδαλάκης, ως Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Απόδημου Ελληνισμού της Βουλής , θα συμμετάσχει στην αποστολή της Επιτροπής, που θα παραστεί στα εγκαίνια τριών νέων ιατρικών κέντρων , στην Τιφλίδα της Γεωργίας, στο Αλαβερντί της Αρμενίας και στη Μαριούπολη της Ουκρανίας, που ολοκληρώθηκαν στο πλαίσιο του Ιατρικού Προγράμματος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού.

Τα εγκαίνια των πιο πάνω ιατρικών κέντρων , θα γίνουν από τον Πρόεδρο του ΣΑΕ κ. Andrew Athens από 29/08/01 έως 03/09/01.

Ο κ. Σκανδαλάκης, στις χώρες που θα επισκεφθεί, θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει, τον Πατριάρχη Γεωργίας κκ. Ηλία Β’, καθώς και κυβερνητικούς αξιωματούχους, παράγοντες της Ομογένειας, και συναδέλφους του Πανεπιστημιακούς.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού, Βουλευτής Λακωνίας κ. Παναγιώτης Σκανδαλάκης, ως Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Απόδημου Ελληνισμού της Βουλής , θα συμμετάσχει στην αποστολή της Επιτροπής , που θα παραστεί στα εγκαίνια τριών νέων ιατρικών κέντρων , στην Τιφλίδα της Γεωργίας, στο Αλαβερντί της Αρμενίας και στη Μαριούπολη της Ουκρανίας, που ολοκληρώθηκαν στο πλαίσιο του Ιατρικού Προγράμματος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού.

Τα εγκαίνια των πιο πάνω ιατρικών κέντρων , θα γίνουν από τον Πρόεδρο του ΣΑΕ κ. Andrew Athens , από 29/08/01 έως 03/09/01.
Ο κ. Σκανδαλάκης, στις χώρες που θα επισκεφθεί, θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει, τον Πατριάρχη Γεωργίας κκ. Ηλία Β’, καθώς και κυβερνητικούς αξιωματούχους, παράγοντες της Ομογένειας, και συναδέλφους του Πανεπιστημιακούς.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.