απονευρωση | χοριαμνιονιτιδα | ηπατιτιδα β συμπτωματα | οδηγιες για καταγμα | εμβολή αμνιακού υγρού

Ξυλάκι φαγητού του έβγαλε το... μάτιΒιετναμέζοι χειρούργοι κατάφεραν να βγάλουν ένα "ξυλάκι" μήκους 4,5 εκ. από το μάτι ενός άνδρα. Το "ξυλάκι" είχε παραμείνει σφηνωμένο επί δύο μήνες στο κεφάλι του Νγκουγέν Φούοκ Χόα και δεν εντοπίσθηκε κατά τη διάρκεια προηγούμενης εγχείρησης.

Ο 21χρονος Βιετναμέζος είχε τραυματισθεί με το "ξυλάκι φαγητού" και τυφλώθηκε, αλλά απέκρυψε το γεγονός από τους γιατρούς που τον φρόντισαν.

Μετά από ανεπιτυχή προσπάθεια θεραπείας σε νοσοκομείο στο νότιο Βιετνάμ, ο Νγκουγέν Φούοκ Χόα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τσο Ράι της πόλης Χο Τσι Μινχ.

Οι γιατροί που χειρούργησαν εκεί τον τραυματία περίμεναν να βρουν καρκινογενή ιστό και δεν εντόπισαν το "ξυλάκι", όπως λέει ο δόκτωρ Μπούι Φου Μιν.

Μετά από αρκετές μέρες ανακάλυψαν ένα ξύλινο αντικείμενο σφηνωμένο βαθιά στο μάτι του Νγκουγέν, αλλά αναγκάστηκαν να περιμένουν ένα μήνα να χειρουργήσουν, καθώς ο ασθενής ήταν πολύ αδύναμος.

Ο Χόα τελικώς έχασε την όρασή του από το δεξί μάτι.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.