ενεση στον υπνο | φαρμακα για γαστριτιδα | κακωση συνδεσμου | τι ειναι η πνευμονια | υπεζωκοτική συλλογή

Γυναίκα επικεφαλής στην Διεθνή ΑμνηστίαΗ Διεθνής Αμνηστία απέκτησε νέο επικεφαλής, όχι μόνο την πρώτη γυναίκα αλλά και την πρώτη Ασιάτισσα επικεφαλής της οργάνωσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα 40 χρόνια της ιστορίας της. Η Ιρέν Καν, η έβδομη γενική γραμματέας της οργάνωσης, διαδέχεται τον Πιερ Σαν, που αναλαμβάνει καθήκοντα στην UNESCO, ανέφερε η Διεθνής Αμνηστία στην ηλεκτρονική της σελίδα.

Η Καν, που κατάγεται από το Μπανγκαλντές, εργάστηκε για περισσότερα από 20 χρόνια στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR). Αναλαμβάνει αμέσως καθήκοντα, αφού συμμετείχε στην τελετή παράδοσης με τον Σαν στη Σενεγάλη.
"Η Διεθνής Αμνηστία ασχολείται με άτομα - με εκείνους που τα δικαιώματά τους παραβιάζονται και με εκείνους που μιλούν δημόσια εναντίον της παραβίασης", φέρεται να δήλωσε η Καν.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.