αναιμια στιγμα | διαιτα λαχανοσουπα | κατω χειλη κόλπος | σπονδυλολίσθηση φυσικοθεραπεια

Η τουρκική εκδοχή της Λυσιστράτης για το ...νερόΣτη Λυσιστράτη του Αριστοφάνη οι γυναίκες απείχαν από το σεξ πιέζοντας με τον τρόπο αυτό τους άνδρες τους να σταματήσουν τον πόλεμο. Τουλάχιστον 2.400 χρόνια μετά, οι γυναίκες στο χωριό Σιρτκόϊ της Τουρκίας ακολουθούν το ίδιο δραστικό μέτρο, αρνούμενες κάθε ερωτικό άγγιγμα από τους συντρόφους τους, μέχρις ότου αυτοί φροντίσουν να έρθει το νερό στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Χουριέτ", οι γυναίκες έχουν αγανακτήσει με το γεγονός ότι πρέπει να κουβαλούν το νερό στο χωριό τους, που είναι κοντά σε θέρετρο της Αττάλειας, από 12 χιλιόμετρα μακριά. Ετσι υιοθέτησαν αυτό το μέτρο απαιτώντας την άμεση σύνδεση των σπιτιών τους με την εταιρία ύδρευσης.

"Από τότε που ήμουν παιδάκι μάζευα νερό από την πηγή. Βαρέθηκα πιά", δήλωσε η Φατμά Σάρι, επικεφαλής της κινητοποίησης αυτής. "Ας τους αφήσουμε να δείξουν ότι είναι άνδρες και να φέρουν το νερό στα σπίτια μας. Τότε μόνο θα τους επιτρέψουμε να έλθουν στα κρεβάτια μας", είπε μια...συναγωνίστριά της.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.