συνταγη για καταπολεμηση ρυτιδων | δικεφαλος μυς ποδιου | φυσικοθεραπεια αποτελεσματα

Δακρυγόνα σε νοσοκομείο για να διαλυθεί συγκέντρωση γιατρώνΕπεισόδια σημειώθηκαν σε συγκέντρωση απεργών γιατρών των δημόσιων νοσοκομείων στον Ισημερινό, οι οποίοι επρόκειτο να πραγματοποιήσουν πορεία διεκδικώντας αύξηση μισθών. Περίπου 100 αστυνομικοί εμπόδισαν 2.000 γιατρούς οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί στο κρατικό νοσοκομείο του Κουΐτο να αποχωρήσουν κάνοντας χρήση δακρυγόνων.

Οι γιατροί χρειάσθηκε να μετακινήσουν 40 μωρά που έχουν γεννηθεί πρόωρα ή έχουν αναπνευστικά προβλήματα και βρίσκονται στο νοσοκομείο Ισίδρο Αγιόρα, καθώς τα δακρυγόνα έφθασαν στο θάλαμο όπου βρίσκονταν.

Όλα τα κρατικά νοσοκομεία και οι κλινικές --εκτός των θαλάμων εντατικής παρακολούθησης--παραμένουν κλειστά εδώ και τρεις εβδομάδες καθώς οι γιατροί απεργούν διεκδικώντας αύξηση μισθών και του προϋπολογισμού για τις υπηρεσίες υγείας. Η κυβέρνηση διατείνεται ότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε αυξήσεις έως το 2002 λόγω έλλειψης χρημάτων.

Κάθε γιατρός που εργάζεται σε κρατικά νοσοκομεία του Ισημερινού λαμβάνει αμοιβή περίπου 142 δολάρια το μήνα. Σύμφωνα με το κρατικό Ινστιτούτο Στατιστικής, το 67% των κατοίκων της χώρας ζουν στη φτώχεια.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.