επικονδυλίτιδα αγκώνα | θλαση λαγονοψοϊτη | εμετος με αιμα | ραγοειδίτιδα | αρρυθμιες καρδιας | φλεγμονες εντερου

Αναβαθμίζεται το ΕΚΑΒΤην αναβάθμιση του ΕΚΑΒ ετοιμάζουν οι υπεύθυνοι του Κέντρου για να καλύψουν τις ελλείψεις που αφορούν τόσο τον αριθμό των ασθενοφόρων όσο και των μέσων που χρησιμοποιούνται για αερομεταφορά. Μέχρι τον Οκτώβριο του 2001, το ΕΚΑΒ θα έχει παραλάβει 250 νέα ασθενοφόρα, ενώ το Υπουργείο Υγείας έχει ήδη εξασφαλίσει τις πιστώσεις των προμηθευτών των οχημάτων.

Οσον αφορά τα μέσα αερομεταφοράς, μετά το τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ του περασμένου Ιανουαρίου στο Σούνιο, που στοίχισε τη ζωή σε τρία άτομα, το Υπουργείο έχει προχωρήσει στην υπογραφή της σύμβασης για την αντικατάσταση και την άμεση παραλαβή του.

Ενα ακόμα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ είναι η αλόγιστη χρήση της γραμμής επειγόντων περιστατικών. Η χρησιμότητα της γραμμής αυτή δεν έχει γίνει απόλυτα κατανοητή από τους πολίτες με αποτέλεσμα να γίνεται κατάχρηση της.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι το γεγονός πως στα επίσημα στοιχεία καταγραφής των κλήσεων και των διακομιδών που έγιναν από το ΕΚΑΒ υπήρχε ένα μεγάλο ποσοστό κλήσεων απλά για συμβουλές ακόμα και για φάρσες.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.