βουβωνοκήλη | mercilon τι είναι | μυκοπλασμα εγκυμοσυνη | συμφορηση ανω αναπνευστικου

Πιείτε άφοβα νερό στο νέο αεροδρόμιοΑπόλυτα ασφαλές είναι το νερό στο αεροδρόμιο 'Ελευθέριος Βενιζέλος', όπως επιβεβαιώθηκε και από ελέγχους της ΕΥΔΑΠ, ενώ όλοι οι χρήστες του αεροδρομίου ενημερώθηκαν άμεσα και οι ψύκτες λειτουργούν κανονικά, σύμφωνα με δελτίο τύπου που απέστειλε στο Care, η εταιρία 'Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών'.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών διενεργεί τακτικά ελέγχους για την ποιότητα του νερού, ώστε να διασφαλισθεί η υγεία των εργαζομένων, των επιβατών και των επισκεπτών του αεροδρομίου, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου.

Στα τέλη Ιουνίου, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών έλαβε κάποια αντικρουόμενα αποτελέσματα εξετάσεων νερού, τα οποία αποτελούσαν πιθανή ένδειξη ότι η ποιότητά του δεν ήταν η αναμενόμενη. Για το λόγο αυτό, η εταιρία προέβη προληπτικά σε ανακοινώσεις προς την αεροδρομιακή κοινότητα, συστήνοντας να αποφευχθεί η χρήση νερού (πόση, σίτιση) έως ότου βεβαιωθεί για την καταλληλότητά του.

Παράλληλα, άλλαξε το σύστημα διανομής του νερού και ξεκίνησε μία πολύ στενή και θετική συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ που είναι ο αρμόδιος κρατικός φορέας για τον έλεγχο της ποιότητας του νερού. Στις 10 Ιουλίου, η ΕΥΔΑΠ επιβεβαίωσε ότι το νερό στο αεροδρόμιο είναι πόσιμο.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.