Μικροβιαιμία ορισμός | φυσικοθεραπευτες μπορούν να γράψουν ακτινογραφίες ;

Βιταμινούχο μπλουζάκιT-shirt από ίνες που θα παρέχουν στον οργανισμό Βιταμίνη C, σε ποσότητα που καλύπτει την ημερήσια απαιτούμενη πρόσληψη, θα κατασκευάσει σύντομα η Γιαπωνέζικη εταιρία Fuji Spinning και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές του 2002.

Η εταιρία έχει αναπτύξει ειδικές ίνες που περιέχουν, τη χημική ουσία V-up, η οποία αποτελεί προβιταμίνη της C και όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα έχει τη δυνατότητα να μετατρέπεται σε βιταμίνη C. Επιπλέον προσπαθεί να αναπτύξει και ίνες και για άλλες βιταμίνες.

Το συγκεκριμένο προϊόν αφορά κυρίως τις γυναίκες οι οποίες ενδιαφέρονται περισσότερο για τη φροντίδα του δέρματος. Το Τ-shirt θα παρέχει βιταμίνη C σε ποσότητα ίση με αυτή που περιέχουν 2 λεμόνια και θα είναι αποτελεσματικό ακόμα και μετά από 30 πλύσεις.

Η συγκεκριμένη εταιρία ήδη παράγει ίνες με αποσμητικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που προέρχονται από την κατεχίνη, μία ουσία από το κέλυφος του κάβουρα και της γαρίδας.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.