θεραπεια ορθωτηρα μυ | εκφυλισμος σπονδυλων

Κένυα: No Sex - No AidsNα απέχουν από το σεξ για τουλάχιστον δύο χρόνια σε μία προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του AIDS ζήτησε ο πρόεδρος της Κένυας Ντάνιελ Αραπ Μόι από τους συμπατριώτες του, καθώς αντιτίθεται στη χρήση του προφυλακτικού, όπως εξάλλου και οι θρησκευτικοί ηγέτες της χώρας (χριστιανοί κια μουσουλμάνοι).

Ο κ. Μόι δήλωσε μάλιστα μετά από συνάντησή του με εκπροσώπους της Φαρμακευτικής Εταιρίας της Κένυας ότι ντρέπεται που η κυβέρνηση του θα ξοδεύσει χρήματα για την εισαγωγή 300 εκατομμυρίων προφυλακτικών.

Εμπειρογνώμονες του υπουργείου Υγείας της χώρας εκτιμούν ότι 700 Κενυάτες πεθαίνουν καθημερινά από AIDS και 2,2 εκατομμύρια, σε έναν πληθυσμό 30 εκατομμυρίων, έχουν προσβληθεί από τον ιό HIV.

Τα σχέδια της κυβέρνησης για την εισαγωγή των προφυλακτικών προσκρούουν στην έντονη αντίθεση των θρησκευτικών ηγετών Χριστιανών και Μουσουλμάνων, οι οποίοι πιστεύουν ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να προωθήσει πιο ενεργά την εγκράτεια.

"Η μοιχεία είναι ενάντια στους νόμους του θεού και η εισαγωγή προφυλακτικών σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι θα εθιστούν στο σεξ", δήλωσε ο Καθολικός αρχιεπίσκοπος της Μομπάσα.

Ο γενικός γραμματέας του Συμβουλίου των Ιμάμηδων και των Ιεροκηρύκων της Κένυας δήλωσε ότι η χώρα "αυτοκτονεί" με την εισαγωγή τόσων πολλών προφυλακτικών, ενέργεια που ενθαρρύνει τους νέους να έχουν πρόωρες σεξουαλικές επαφές.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.