καρκίνος στο πάγκρεας | προκάρδιο άλγος συμπτώματα | παθησεις λεπτου εντερου | πνευμοθώρακας

Συναυλία της Νανάς Μούσχουρη για τους πάσχοντες από μυϊκή δυστροφίαΣυναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου για τη Φροντίδα των Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις (MDA HELLAS), θα δώσει στο Ηρώδειο, στις 11 Ιουλίου, η διεθνούς φήμης Ελληνίδα τραγουδίστρια και πρέσβειρα καλής θελήσεως της Γιούνισεφ, κ. Νανά Μούσχουρη.

Η κ. Μούσχουρη γιορτάζει επίσης με αυτή τη συναυλία στην πατρίδα της, τα 40 χρόνια παρουσίας της στον ελληνικό και διεθνή χώρο του τραγουδιού, έχοντας στο ενεργητικό της 1450 ηχογραφήσεις και αναρίθμητες συναυλίες σε όλο τον κόσμο.

Το Σωματείο για τη Φροντίδα των Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις (MDA HELLAS) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας με πρωτοβουλία της συζύγου του αμερικανού πρεσβευτή στην Ελλάδα κ. Λίλι Μπέιλις Μπερνς και της κ. Βάνας Λαβίδα πριν 18 μήνες και σήμερα έχει τριπλασιάσει τα μέλη του.

Το Σωματείο αυτό όπως εξήγησε η κ. Μπερνς, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εργάζεται σκληρά προκειμένου να βελτιώσει σημαντικά τη ζωή των ατόμων που υποφέρουν από μια σειρά κληρονομικές, νευρολογικές παθήσεις, γνωστών με τον τίτλο μυϊκή δυστροφία. Τα άτομα αυτά χάνουν την ικανότητά τους να κινηθούν σε τέτοιο βαθμό που μερικές φορές καθηλώνονται σε αναπηρική καρέκλα και πρέπει να έχουν 24ωρη φροντίδα για το υπόλοιπο της ζωής τους.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.