Συναυλία της Νανάς Μούσχουρη για τους πάσχοντες από μυϊκή δυστροφία

Συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου για τη Φροντίδα των Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις (MDA HELLAS), θα δώσει στο Ηρώδειο, στις 11 Ιουλίου, η διεθνούς φήμης Ελληνίδα τραγουδίστρια και πρέσβειρα καλής θελήσεως της Γιούνισεφ, κ. Νανά Μούσχουρη.

Η κ. Μούσχουρη γιορτάζει επίσης με αυτή τη συναυλία στην πατρίδα της, τα 40 χρόνια παρουσίας της στον ελληνικό και διεθνή χώρο του τραγουδιού, έχοντας στο ενεργητικό της 1450 ηχογραφήσεις και αναρίθμητες συναυλίες σε όλο τον κόσμο.

Το Σωματείο για τη Φροντίδα των Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις (MDA HELLAS) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας με πρωτοβουλία της συζύγου του αμερικανού πρεσβευτή στην Ελλάδα κ. Λίλι Μπέιλις Μπερνς και της κ. Βάνας Λαβίδα πριν 18 μήνες και σήμερα έχει τριπλασιάσει τα μέλη του.

Το Σωματείο αυτό όπως εξήγησε η κ. Μπερνς, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εργάζεται σκληρά προκειμένου να βελτιώσει σημαντικά τη ζωή των ατόμων που υποφέρουν από μια σειρά κληρονομικές, νευρολογικές παθήσεις, γνωστών με τον τίτλο μυϊκή δυστροφία. Τα άτομα αυτά χάνουν την ικανότητά τους να κινηθούν σε τέτοιο βαθμό που μερικές φορές καθηλώνονται σε αναπηρική καρέκλα και πρέπει να έχουν 24ωρη φροντίδα για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση