στιγμα | Πώς να προχωρήσω την διαστολή με μετά τα 2 εκατοστά | ειδη αναπνοης γιογκα

Γυαλιά ή φακοί επαφήςΤα γυαλιά προφυλάσσουν καλύτερα από μικροτραυματισμούς των ματιών και από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου, ενώ οι φακοί επαφής είναι ό,τι καλύτερο για όσους δεν αντέχουν το βάρος των γυαλιών ή ενδιαφέρονται περισσότερο για την εξωτερική τους εμφάνιση, σύμφωνα με την American Academy of Ophthalmology,

Ο εκπρόσωπος της, Δρ Donald Schwarz, δήλωσε πως οι φακοί επαφής δεν παρέχουν προστασία στις απευθείας επιθέσεις που δέχονται τα μάτια. Αντίθετα, προσθέτει, οι καινούργιοι σκελετοί γυαλιών είναι φτιαγμένοι από πολυανθρακικό πλαστικό, με αποτέλεσμα να είναι ελαφρύτεροι και ανθεκτικότεροι.

Ελάχιστοι φακοί επαφής είναι επικαλυμμένοι με προστατευτικό υλικό εναντίον των βλαβερών ακτινοβολιών του ήλιου, σε αντίθεση με τα γυαλιά. Επίσης, οι φακοί επαφής δεν καλύπτουν όλο το μάτι, που έτσι είναι εκτεθειμένο σε ηλιακά εγκαύματα.

Ο Δρ Schwarz τονίζει ότι οι παραπάνω παρατηρήσεις δεν έχουν σκοπό να αποτρέψουν τον κόσμο από το να σταματήσει να φοράει φακούς επαφής, απλά συμβουλεύει όσους έχουν κρύψει τα γυαλιά τους σε κάποιο συρτάρι, καλό θα ήταν να τα έβγαζαν στην επιφάνεια και να αρχίσουν να τα ξαναφοράνε.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.