υπερπαραθυρεοειδισμός | συχνοουρια λογω περιοδου | οστεομαλακία | καταγμα σκαφοειδους

Δεκάλογος για ποιοτικά και ασφαλή τρόφιμαΔεκάλογο για παραγωγή ποιοτικών προϊόντων παρουσίασε ο υπουργός Γεωργίας κ. Γιώργος Ανωμερίτης στην Εθνική Σύνοδο του Συμβουλίου Αγροτικής Πολιτικής, με κύριο θέμα 'Ποιότητα: από το πολλαπλασιαστικό υλικό στο τελικό προϊόν'.

Οι κύριες κατευθύνσεις αφορούν την αποτροπή της καλλιέργειας γενετικά τροποποιημένων οργανισμών, την καλλιέργεια βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων, την αυστηρή εφαρμογή στους κώδικες ορθής γεωργικής πρακτικής.

Επίσης, τη διατήρηση υψηλής στάθμης στην ποιότητα των υδατικών πόρων, την καλλιέργεια μόνο με πιστοποιημένο πολλαπλασιαστικό υλικό, την αύξηση, ακόμα περισσότερο, του κατάλογου των προϊόντων ονομασίας προέλευσης ή γεωγραφικής ένδειξης, τον έλεγχο στο χώρο της παραγωγής ζωοτροφών.

Τέλος, έμφαση θα δοθεί, στην εφαρμογή συστημάτων ολοκληρωμένης διαχείρισης και στην ταυτοποίηση των Ελληνικών προϊόντων σε ασφάλεια και υγιεινή, ώστε να αποτελέσουν για τον καταναλωτή συνώνυμα της ποιότητας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.