χοληστερινη | ποσο ισχυει ο αντιτετανικος ορος | εχινοκοκκος | ηπατικη εγκεφαλοπαθεια θεραπεια

Μην έχετε ενοχές για τις ερωτικές φαντασιώσεις σαςΟι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες έχουν ερωτικές φαντασιώσεις που αφορούν είτε το σύντροφό τους, είτε πιο συχνά κάποιο άλλο πρόσωπο, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό 'The Journal of Sex Research'.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας το 87% των συμμετεχόντων, που όλοι είχαν ήδη ερωτική σχέση, δήλωσαν πως είχαν τέτοιου είδους φαντασίωση τους τελευταίους δύο μήνες. Από το ποσοστό αυτό το 98% είναι άνδρες και το 80% γυναίκες.

Ο υπεύθυνος της έρευνας, Δρ. Thomas V. Hicks, του πανεπιστημίου του Vermont, ισχυρίζεται πως τα άτομα στις φαντασιώσεις τους δεν περιλαμβάνουν τους συντρόφους τους αλλά άτομα με τα οποία θα ήθελαν να έχουν ερωτική σχέση, άσχετα με το γεγονός ότι τελικά μένουν πιστοί σε αυτούς.

Για τις ανάγκες της έρευνας ο Dr.Hicks με τον συνεργάτη του Dr. Harold Leitenberg, εξέτασαν 349 φοιτητές και υπαλλήλους, ηλικίας από 18-70 ετών, με σκοπό να μάθουν πόσο συχνά τα άτομα που έχουν ερωτικό σύντροφο φαντασιώνονται κάποιον άλλο.

Στο ερώτημα, αν οι ερωτικές φαντασιώσεις αυξάνουν την πιθανότητα της απάτης, ο Dr.Hicks πιστεύει ότι αυτό δεν είναι απαραίτητο, αν και όσοι ομολόγησαν ότι είχαν απατήσει τους συντρόφους τους, είχαν μεγαλύτερο ποσοστό φαντασιώσεων σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Το 48% των συμμετεχόντων στην έρευνα θεωρούσε λάθος να έχει κανείς ερωτικές φαντασιώσεις ακόμα και όταν δεν απατά τον σύντροφο του.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.