μειζονα σαφηνη φλεβα | οστα λεκανης | αποκολληση υαλοδους και γυμναστικη | τι ειναι ο βηματοδότης | φυματιωση

Εκλεισε το μοναδικό δημόσιο νοσοκομείο της ΟυάσιγκτονΤο μοναδικό δημόσιο νοσοκομείο της Ουάσιγκτον, το Γενικό Νοσοκομείο DC, έκλεισε όλες τις υπηρεσίες του και δέχεται πλέον μόνο τα επείγοντα περιστατικά, λόγω ελλείψεως χρημάτων, ανακοίνωσαν οι αρχές της Αμερικανικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με μία οργάνωση που αντιτίθεται στο κλείσιμο του Γενικού Νοσοκομείου και η οποία ονομάζεται "Συμμαχία για να σώσουμε το Γενικό", το σταδιακό κλείσιμο των υπηρεσιών του νοσοκομείου τις τελευταίες 6 εβδομάδες "προκάλεσε 14 θανάτους που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, επειδή τα ασθενοφόρα μεταφοράς διασχίζουν μεγαλύτερες αποστάσεις και επιβαρύνονται με περισσότερους ασθενείς τα υπόλοιπα νοσοκομεία".

Επίσης εκφράζει το φόβο, ότι στα ιδιωτικά ιδρύματα, οι ασθενείς θα τυγχάνουν μόνον της ελάχιστης φροντίδας, όταν δεν θα διαθέτουν αρκετά χρήματα για πιό μακροχρόνια νοσηλεία.

Εξαιτίας των ελλείψεων στην πρόληψη και στη φροντίδα των ασθενών, η Ουάσιγκτον αριθμεί εννέα φορές μεγαλύτερο ποσοστό κρουσμάτων ΕΙΤΖ από τον εθνικό μέσο όρο, ενώ και το ποσοστό της παιδικής θνησιμότητας είναι από τα πλέον αυξημένα.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.