?? ????? ??????? ????????????? | βραδυκαρδια αντιμετωπιση | ponos k oidima meta apo emvolio tetanou

Θρομβοφιλικοί: δεν επαρκεί το προσωπικό ασφαλείαςΤα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι θρομβοφιλικοί εξαιτίας της απεργίας των Πανεπιστημιακών γιατρών, καθώς το προσωπικό ασφαλείας δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες τους, επεσήμανε με δηλώσεις της η πρόεδρος του Συλλόγου τους, κ. Δήμητρα Φιτιλή.

Σύμφωνα με δηλώσεις της, που έγιναν κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν, έξω από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, σε κάθε απεργία των πανεπιστημιακών γιατρών η υγεία τους τίθεται σε άμεσο κίνδυνο καθώς χρειάζονται εξειδικευμένο προσωπικό για την παρακολούθηση και αντιμετώπιση της ασθένειάς τους.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.