αντιτετανικος ορος ποσο διαρκει | μετα απο ποσο καιρο κανει πυρετο με τπ εμβολιο priorix tetra

Λίγοι Ελληνες δουλεύουν πολύΤη δεύτερη θέση στην Ευρώπη κατέχουν οι Ελληνες σε ώρες απασχόλησης, με μέσο όρο 40.3 ώρες την εβδομάδα, ενώ αντίθετα το ποσοστό του πληθυσμού που εργάζεται είναι ιδιαίτερα χαμηλό, κατατάσσοντας τη χώρα μας στην τρίτη από το τέλος θέση, όπως προκύπτει από την τελευταία έκθεση της Eurostat, για την απασχόληση και το εργατικό δυναμικό στην Ευρωπαϊκή Ενωση (Ε.Ε).

Οι Βρετανοί που κατέχουν την πρώτη θέση σε ώρες εργασίας, δουλεύουν κατά μέσο όρο 40,9 ώρες την εβδομάδα.

Οσον αφορά τις γυναίκες, η χώρα μας κατέχει την τελευταία θέση, σε ποσοστό γυναικών στη μερική απασχόληση στην Ε.Ε, με ποσοστό που δεν ξεπερνά το 8%. Στην Ολλανδία το αντίστοιχο ποσοστό ξεπερνά το 70%.

Συνολικά στην Ε.Ε η απασχόληση και στα δύο φύλα, συνεχίζει να παρουσιάζει ανοδικές τάσεις φτάνοντας το 63,1%, την άνοιξη του 2000 σε σχέση με το 61% το 1998 και το 62,1% το 1999.

Οι διαφορές στο ποσοστό απασχόλησης ανάμεσα στις χώρες της Ενωσης είναι σημαντικές με τη Δανία, την Ολλανδία, τη Βρετανία και τη Σουηδία, να ξεπερνούν το 70% και την Ιταλία την Ισπανία και την Ελλάδα να κατέχουν τις τρεις τελευταίες θέσεις, με ποσοστά 53,4, 54,7 και 55,9% αντίστοιχα.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.