καρκινος στο δωδεκαδακτυλο | καθαρισμος αυτιων στο σπιτι | ποσα πλευρα εχει ο αντρας και ποσα η γυναικα
19 ΙΟΥΝ 2001

Όροι με ειδικό ενδιαφέρον στο κείμενο:

Καθ' οδόν 2001-2005Η μείωση των τροχαίων ατυχημάτων κατά 20% μέχρι το 2005 και κατά 40% μέχρι το 2015, είναι ο βασικός στόχος του προγράμματος 'Καθ' οδόν 2001-2005', καρπός της συλλογικής προσπάθειας έξι υπουργείων (ΠΕΧΩΔΕ, Μεταφορών, Υγείας, Δημόσιας Τάξης, Εσωτερικών και Εθνικής Οικονομίας), το οποίο παρουσιάστηκε χθες παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κ. Στεφανόπουλου.

Τα τροχαία ατυχήματα, στη χώρα μας, παρουσιάζουν συνεχιζόμενη αύξηση, με τον αριθμό των νεκρών να ανέρχεται στα 2.199 άτομα για το έτος 1997, παρουσιάζοντας αύξηση σε σχέση με το 1980, κατά 60%, ενώ σε όλες τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, τα ποσοστά των νεκρών από τα τροχαία έχουν μειωθεί από 14 έως και 23%.

Το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας, σύμφωνα με δηλώσεις της υφυπουργού, θα εφαρμόσει πιλοτικό πρόγραμμα καταμέτρησης των θυμάτων από τροχαία ατυχήματα σε πέντε δήμους της χώρας, Θα πραγματοποιηθεί επιδημιολογική έρευνα για τις σωματικές αναπηρίες και τις ψυχικές επιπτώσεις των ατυχημάτων, ενώ θα αναπτυχθεί πρότυπο κέντρο βοήθειας για τα θύματα των τροχαίων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.