θωρακικοι μυες | εκκολπωμάτωση σιγμοειδούς | πολφιτιδα αντιμετωπιση | κολπικη μαρμαρυγης πτερυγισμος

Κέντρο εξωσωματικής του Δρ. Ζαβού στην ΘεσσαλονίκηΜία νέα εταιρία στον ιατρικό χώρο και ειδικότερα στο χώρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη. Η Repromedics θα αποτελεί στο εξής τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο στον Ελληνικό και Βαλκανικό χώρο της ZDL (Zavos Diagnostic Laboratories), πρόεδρος της οποίας είναι ο Δρ Παναγιώτης Ζαβός.

Ο κ. Ζαβός έχει τελευταία προκαλέσει την προσοχή της διεθνούς κοινής γνώμης, επειδή έχει ανακοινώσει ότι, σε συνεργασία με Ιταλό συνάδελφο του, θα προχωρήσει σε κλωνοποίηση ανθρώπου.

Ο Κύπριος επιστήμονας είναι επίσης ιδρυτής του Ινστιτούτου Ανδρολογίας Αμερικής και του Κέντρου Αναπαραγωγικής Ιατρικής και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης με έδρα το Κεντάκι των ΗΠΑ.

Η ZDL αποτελεί μια από τις πρωτοπόρους εταιρίες στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγικής ιατρικής σε όλο τον κόσμο.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.