ηπατικη ανεπαρκεια | spasimo horakikon pleuron | αντιβιωση για βηχα | προκαρδιο σφιξιμο παιδιων | στιγμα

Το καλοκαίρι πιο επικίνδυνο για παιδικά ατυχήματαΤο καλοκαίρι θεωρείται από τις πιο επικίνδυνες εποχές του χρόνου για τα παιδιά κάτω των 14 ετών, καθώς ο αριθμός των ακούσιων ατυχημάτων αυξάνεται ανησυχητικά. Σύμφωνα με το National Safe Kids Campaign, οι γονείς πρέπει να επιτηρούν και να παροτρύνουν τα παιδιά τους να λαμβάνουν κάθε μέτρο πρόληψης όταν αυτά παίζουν.

Σχεδόν οι μισοί από τους θανάτους που προκαλούνται από ακούσια ατυχήματα, συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπου τα παιδιά μένουν χωρίς επιτήρηση. Η Safe Kids Campaign ενημερώνει τους γονείς ότι η υπενθύμιση προς στα παιδιά τους να παίζουν με ασφάλεια, δεν είναι αρκετή.

Σύμφωνα με έρευνα της ίδιας εταιρείας, το 5-6% των παιδιών υποτίμησαν τους κινδύνους του καλοκαιριού, ενώ το 70% θεωρούσαν πως οι γονείς τους ανησυχούσαν υπερβολικά.

Η συμβουλή προς τους γονείς είναι να μην επαναπαύονται ότι έχουν έξυπνα παιδιά ή ό,τι είναι πολύ προσεχτικά και πως τίποτα κακό δεν είναι δυνατόν να συμβεί. Ομως τα ατυχήματα συμβαίνουν και είναι υποχρέωση των γονέων να λαμβάνουν κάθε μέτρο πρόληψης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.