Ταχυτητα καθυζησεις ερυθρων | γναθος παθησεις | αεροπλανο ακτινοβολια | θερμιδες ρακι | τοξικο μεγακολο

Eκσυγχρονίζεται το ΕΚΑΒMέχρι το 2003 το ΕΚΑΒ θα έχει πλήρως εκσυγχρονιστεί και θα είναι εφάμιλλο των αντίστοιχων Ευρωπαϊκών υπηρεσιών, σύμφωνα με δηλώσεις του γγ του υπουργείου Υγείας κ. Χ. Σοφιανού, στο περιθώριο του Πανελλήνιου Συνεδρίου που διοργανώνει το νοσοκομείο Παπαγεωργίου σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης με θέμα την 'Επείγουσα νοσηλευτική φροντίδα'.

Όπως τόνισε ο κ. Σοφιανός, το υπουργείο δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη βελτίωση του ΕΚΑΒ πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο πλαίσιο αυτό, προχωράει στον εκσυγχρονισμό του ΕΚΑΒ στην Θεσσαλονίκη με νέα ασθενοφόρα, νέο εξειδικευμένο προσωπικό και καινούργιο κτίριο, 5000 τετραγωνικών μέτρων, στην Πυλαία.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.