περιαρθριτιδα | γκραμ αρνητικη πνευμονια

Το ιδανικό γυναικείο στήθοςΤο μικρό γυναικείο στήθος συνδυάζεται με καλύτερη ποιότητα ζωής και τα συμπτώματα που εμφανίζονται όταν το μεγάλο γυναικείο στήθος συνδυάζεται με μικρή σωματική διάπλαση, εξαφανίζονται με την πλαστική μείωσης του μεγέθους του στήθους. Αυτό είναι το συμπέρασμα έρευνας που έγινε από το τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής της 'Mayo Clinic' και δημοσιεύεται στο περιοδικό της κλινικής.

Στην έρευνα έγινε ανασκόπηση 29 μελετών, στις οποίες συμμετείχαν πάνω από 4.000, που υπεβλήθηκαν τελικά σε πλαστική επέμβαση μείωσης στήθους.

Οι ερευνητές αναφέρουν, ότι οι γυναίκες που είναι μικροκαμωμένες και έχουν δυσανάλογα μεγάλο στήθος, παρουσιάζουν πόνους στη ράχη, στον τράχηλο και στους ώμους, έχουν αυξημένη συχνότητα εμφάνισης πονοκεφάλων και διαταραχές στην αισθητικότητα των χεριών.

Ακόμη, σε πολλές περιπτώσεις οι κινήσεις γίνονται δυσχερείς και το μέγεθος του στήθους αποτρέπει πολλές από αυτές τις γυναίκες να γυμναστούν, γεγονός που έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στην υγεία τους.

Σύμφωνα με τους κύριους ερευνητές, Δρ. John Woods και Δρ. Robert Goldwyn, 'η πλειοψηφία των επεμβάσεων αυτού του είδους δεν γίνεται για κοσμητικούς λόγους, αλλά για αντικειμενικούς λόγους υγείας και βελτίωσης της ποιότητας ζωής'.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.