για ποιο λογο λεπταινει η μητρα | φυσικοι τροποι αντιμετωπισης ρυτιδων | εμβολιο αντιγριππικο

Θεραπευτικός τουρισμός από Ι.Κ.Α.Αρχίζει από τις 15 Μαΐου η διαδικασία διανομής 19.000 Δελτίων Θεραπευτικού Τουρισμού από τα Υποκαταστήματα του ΙΚΑ. Αυτό γνωστοποιείται από τη Διοίκηση του ΙΚΑ στους συνταξιούχους του Ιδρύματος καθώς και στους συνταξιούχους άλλων ασφαλιστικών ταμείων που δικαιούνται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ΙΚΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις που απαιτούνται ώστε να καταστούν δικαιούχοι του προγράμματος Θεραπευτικού Τουρισμού, θα πρέπει να απευθύνονται στο αρμόδιο Υποκατάστημα του ΙΚΑ του τόπου κατοικίας τους.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.