περιαρθριτιδα | κρυοπαγηματα πρωτες βοηθειες | διαρροια | φυσικοθεραπειες λειζερ στη εγκυμκοσυνη | έξω μηνίσκος

Ξαναρχίζουν οι εργασίες για την τοποθέτηση του ραντάρ στη ΘάσοΣτις 2 Μαΐου θα ξαναρχίσουν στο Υψάριο της Θάσου, οι εργασίες από τα τεχνικά συνεργεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) για την εγκατάσταση ραντάρ, που θα ελέγχει σε ακτίνα 200 χιλιομέτρων την εύρυθμη και ανεμπόδιστη εκτέλεση όλων των πτήσεων.

Ηδη η ΥΠΑ - όπως ανέφερε - έχει πάρει σχετική άδεια από το δασαρχείο Καβάλας, το οποίο πραγματοποίησε αυτοψία στο συγκεκριμένο χώρο και έκρινε πως μπορούν να αναπτυχθούν όλες οι εγκαταστάσεις σε έκταση, περίπου 800-850 τετραγωνικών μέτρων.

Αρχικά οι εργασίες αυτές προβλέπετο να επαναρχίσουν αύριο, αλλά η ΥΠΑ εκτίμησε ότι έπρεπε να δοθεί μια παράταση, ώστε στο διάστημα που μεσολαβεί, να ενημερωθεί για τις ενέργειές της η νομαρχία Καβάλας, ο δήμος Θάσου και ο εισαγγελέας Δημ.Παπαγεωργίου.

Οι κάτοικοι της Θάσου αντιδρούν έντονα με τη δημιουργία της εγκατάστασης αυτής στο Υψάριο όρος, το οποίο έχει επιλεγεί για την υλοποίηση προγραμμάτων τουριστικής και περιβαλλοντικής αξιοποίησης.

Γεγονός είναι πάντως πως, από την Πρωτομαγιά και μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες για την τοποθέτηση του ραντάρ, θα βρίσκεται στη Θάσο μεγάλη αστυνομική δύναμη, κύριο έργο της οποίας θα είναι η προστασία των εργατών και των τεχνικών, που θα απασχοληθούν στο εργοτάξιο του ραντάρ, γιατί στο παρελθόν υπήρξαν περιπτώσεις απειλών σε βάρος τους.

Ο προϊστάμενος της ΥΠΑ για τη Θάσο Μίλτος Παπαμιλτιάδης, εξέφρασε την άποψη ότι "οι κάτοικοι της Θάσου δεν θα έχουν πρόβλημα από τη λειτουργία του ραντάρ και αν είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σωστά από αρμόδια τεχνικά επιτελικά στελέχη της ΥΠΑ, τώρα δεν θα υπήρχαν οι τόσες αντιδράσεις και οι καθυστερήσεις ως προς την εκτέλεση του έργου.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.