Εκκολπωματα | χαπι προστασιας στομαχου απο ληψη φαρμακων | εμβοες αυτιων αυχενας

Το τρένο αγαπά τη φύσηΤο μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος "μεταφέρει" με δύο ειδικά μετασκευασμένα βαγόνια σε 13 μεγάλες πόλεις της χώρας από τις 8 Απριλίου μέχρι τις 14 Οκτωβρίου, ο ΟΣΕ. Στόχος του προγράμματος "Το τρένο αγαπά τη φύση" του Κινητού Κέντρου Περιβαλλοντικής Αγωγής, είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η ενεργοποίηση της νεολαίας και γενικά του κοινού σε τοπικά θέματα περιβάλλοντος.

Το πρόγραμμα, που θα υλοποιηθεί σε πόλεις στις οποίες υπάρχουν σταθμοί του ΟΣΕ, "στεγάζεται" του Οργανισμού. Στα βαγόνια θα υπάρχει έντυπο υλικό που έχει διατεθεί από τις οικολογικές οργανώσεις του Δικτύου "Εθελοντισμός και Φυσικό Περιβάλλον".

Τα ειδικά αυτά βαγόνια διακινούνται με τις τακτικές εμπορικές αμαξοστοιχίες και σταθμεύουν από πόλη σε πόλη, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: Πειραιάς 8/4, Λαμία 28-29/4, Βόλος 5-6/5, Λάρισα 12-13/5, Κατερίνη 19-20/5, Θεσσαλονίκη 9-10/6, Θεσσαλονίκη 16-17/6, Κιλκίς 23-24/6, Σέρρες 30/6-1/7, Δράμα 7-8/7, Ξάνθη 14-15/7, Κομοτηνή 21-22/7, Αλεξανδρούπολη 28-29/7 και Αθήνα 13-14/10.

Το πρόγραμμα, που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, συνδιοργανώνουν ο ΟΣΕ και η Εφορεία Ανάπτυξης Περιβαλλοντικής Συνείδησης του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, με τη χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.