παθησεισ πνευμονων | εμβολιο μαντου πριξιμο τι νακανω | ουρηθρίτιδα στις γυναίκες | φλεγμονη στο εντερο

Δήμαρχος απαγορεύει στους δημότες να ασθενούνO δήμαρχος της Ζάγκρα, μιας κωμόπολης κοντά στη Γρανάδα, στη νότια Ισπανία απαγόρευσε με δημοτική απόφαση στους δημότες του να ασθενούν τα Σαββατοκύριακα, καθώς δεν υπάρχει γιατρός στην περιοχή ο οποίος θα φρόντιζε για την περίθαλψή τους.

Οσοι "παραβούν" την απόφασή αυτή "κινδυνεύουν να πεθάνουν", προειδοποιεί ο δήμαρχος. Ο Χοσέ Λεόν Μαραγκόν εξήγησε στους δημοσιογράφους πως με την κίνησή του αυτή, διαμαρτύρεται για την έλλειψη μονίμου γιατρού στην πόλη του που έχει 1.200 κατοίκους. Οι υγειονομικές υπηρεσίες στέλνουν ένα γιατρό που δέχεται τους ασθενείς έξι ώρες καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, έσπευσε να διευκρινίσει ο δήμαρχος.

Σύμφωνα με τον Μαραγκόν, όσοι τύχει να αρρωστήσουν εκτός του ωραρίου αυτού, πρέπει να μεταφέρονται στο νοσοκομείο της γειτονικής πόλης Λόχα, που απέχει μόλις 20 χιλιόμετρα από τη Ζάγκρα. Ο δρόμος, ωστόσο, είναι γεμάτος από απότομες στροφές και γκρεμούς, με αποτέλεσμα να χρειάζεται μια ώρα για να φτάσει κανείς εκεί, διατρέχοντας έτσι πολλές πιθανότητες να εκπνεύσει κατά τη μεταφορά του στο ιατρικό κέντρο.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.