απο τι κΟΛΑΣ ΤΗΝ ψοΡΑ | αρσενικο | σκωληκοειδιτιδα συμπτωματα | σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου διατροφή

Φάρμακο κατά του καρκίνου στα ζώα, δοκιμάζεται τώρα σε ανθρώπουςΦάρμακο, το οποίο χρησιμοποιείται στην αντιμετώπιση του καρκίνου των ζώων, δοκιμάζεται τώρα στους ανθρώπους με ελπιδοφόρα μέχρι σήμερα αποτελέσματα. Ο κτηνίατρος John Carter δημιούργησε το 1988 μια ουσία, την CV247, η οποία σταματά την ανάπτυξη των όγκων που εμφανίζονται σε σκύλους και γάτες.

Τα αποτελέσματα ήταν τόσο ενθαρρυντικά, ώστε η φήμη του φαρμάκου εξαπλώθηκε σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία κινώντας το ενδιαφέρον των βρετανών ογκολόγων.Το φάρμακο μπλοκάρει ένα βιοχημικό μονοπάτι, το οποίο επιτρέπει στα καρκινικά κύτταρα να αναπτύσσονται και να μεθίστανται.

Ο Δρ. Robert Thomas, ογκολόγος στο Bedford Hospital, χορηγεί αυτήν την στιγμή το φάρμακο σε 40 ασθενείς με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη, του παχέος εντέρου και των ωοθηκών. Θα λάβουν το φάρμακο για 3 μήνες σε μια προσπάθεια των ερευνητών να ανακόψουν την πορεία του καρκίνου. Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα είναι ελπιδοφόρα, με τους ασθενείς να ανέχονται καλά το φάρμακο.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.