κορεσμος αίματος | λοιμωξη | κουρκουμας στη μαγειρικη | ουρια | ρολοσ του φωσφορου | πυρετος και παρκινσον

Το θαύμα της γέννησης δίνει ζωή στη μάναΜία 18χρονη έγκυος γυναίκα, που βρισκόταν σε κώμα επί δύο μήνες εξαιτίας αυτοκινητιστικού ατυχήματος, επανέκτησε τις αισθήσεις της μια εβδομάδα μετά τον τοκετό. Η Shannon Kranzberg γέννησε στις 14 Ιανουαρίου, μετά από μία λοίμωξη από σταφυλόκοκκο, η οποία και προκάλεσε τον τοκετό και όπως δήλωσε στο τοπικό σταθμό του Ντάλλας, ‘Ξύπνησα και το μωρό μου ήταν δίπλα μου’.

Οι γιατροί αναφέρουν ότι είναι σπάνιο για μια γυναίκα που βρίσκεται σε κώμα να γεννήσει και μάλιστα με φυσιολογικό τοκετό. Η Kranzberg εξήχθη από το Baylor Ινστιτούτο αποκατάστασης, στο οποίο βρισκόταν και πήγε σπίτι της στον άνδρα της και στη μόλις 2 μηνών κόρη της, Αλέξις. Ακόμα βρίσκεται υπό ανάρρωση και εξακολουθεί να έχει κάποια αδυναμία στην αριστερή πλευρά του σώματός της, γεγονός που τη δυσκολεύει να κρατήσει το μωρό της αγκαλιά.

Ο τοκετός της Kranzberg κράτησε 10 ώρες. Το βρέφος γεννήθηκε δύο μήνες ενωρίτερα και ζύγιζε περίπου δύο κιλά. Ο σύζυγος της κ. Kranzberg, Michael, πίστευε ότι το παιδί τους δε θα κατόρθωνε ποτέ να γεννηθεί, ενώ θεωρούσε ότι η γυναίκα του πιθανόν να μην επανακτούσε ποτέ τις αισθήσεις της. Μόλις έμαθε τα ευχάριστα νέα λιποθύμησε και στη συνέχεια ανέφερε χαρακτηριστικά ‘Η γυναίκα μου είναι η ηρωϊδα μου. Θέλω απλά να πω στους ανθρώπους που βρίσκονται σε κατάσταση ανάλογη με τη δική μου, ότι πρέπει να διατηρούν αναλλοίωτη τη πίστη τους’.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.