Το θαύμα της γέννησης δίνει ζωή στη μάνα

Μία 18χρονη έγκυος γυναίκα, που βρισκόταν σε κώμα επί δύο μήνες εξαιτίας αυτοκινητιστικού ατυχήματος, επανέκτησε τις αισθήσεις της μια εβδομάδα μετά τον τοκετό. Η Shannon Kranzberg γέννησε στις 14 Ιανουαρίου, μετά από μία λοίμωξη από σταφυλόκοκκο, η οποία και προκάλεσε τον τοκετό και όπως δήλωσε στο τοπικό σταθμό του Ντάλλας, ‘Ξύπνησα και το μωρό μου ήταν δίπλα μου’.

Οι γιατροί αναφέρουν ότι είναι σπάνιο για μια γυναίκα που βρίσκεται σε κώμα να γεννήσει και μάλιστα με φυσιολογικό τοκετό. Η Kranzberg εξήχθη από το Baylor Ινστιτούτο αποκατάστασης, στο οποίο βρισκόταν και πήγε σπίτι της στον άνδρα της και στη μόλις 2 μηνών κόρη της, Αλέξις. Ακόμα βρίσκεται υπό ανάρρωση και εξακολουθεί να έχει κάποια αδυναμία στην αριστερή πλευρά του σώματός της, γεγονός που τη δυσκολεύει να κρατήσει το μωρό της αγκαλιά.

Ο τοκετός της Kranzberg κράτησε 10 ώρες. Το βρέφος γεννήθηκε δύο μήνες ενωρίτερα και ζύγιζε περίπου δύο κιλά. Ο σύζυγος της κ. Kranzberg, Michael, πίστευε ότι το παιδί τους δε θα κατόρθωνε ποτέ να γεννηθεί, ενώ θεωρούσε ότι η γυναίκα του πιθανόν να μην επανακτούσε ποτέ τις αισθήσεις της. Μόλις έμαθε τα ευχάριστα νέα λιποθύμησε και στη συνέχεια ανέφερε χαρακτηριστικά ‘Η γυναίκα μου είναι η ηρωϊδα μου. Θέλω απλά να πω στους ανθρώπους που βρίσκονται σε κατάσταση ανάλογη με τη δική μου, ότι πρέπει να διατηρούν αναλλοίωτη τη πίστη τους’.

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση