ιογενής λοίμωξη | παλμοι εμβρυου ανα εβδομαδα | αιμαγγειωμα ηπαρ

Ελεγχόμενες εισαγωγές αμνοεριφίωνΣε ελεγχόμενες εισαγωγές αμνοεριφίων θα προχωρήσει η κυβέρνηση, αφενός για λόγους προστασίας της υγείας των καταναλωτών, αφετέρου για την προστασία του εισοδήματος των παραγωγών. Ο υφυπουργός Γεωργίας κ. Φ. Χατζημιχάλης μιλώντας στους δημοσιογράφους, επεσήμανε ότι υπάρχει προβληματισμός γύρω από μια μεγάλη αύξηση των τιμών που θα είχαν επιπτώσεις στον τιμάριθμο και από την τυχόν συγκράτηση των τιμών λόγω αθρόων εισαγωγών.

Οπως έγινε γνωστό, δεν θα γίνουν εισαγωγές από την Αλβανία λόγω ζωονόσων, ενώ από την ΠΓΔΜ θα επιτραπούν κάποιες εισαγωγές με προϋποθέσεις (π.χ. να φέρουν ετικέτα με την ένδειξη ΠΓΔΜ, να προέρχονται από εγγυημένες εκτροφές, κλπ).

Απομένει η Βουλγαρία που δεν έχει πρόβλημα και πιθανόν να υπάρξει κατανομή. Ο κ. Χατζημιχάλης είπε ότι θα εφαρμοστεί με ιδιαίτερη ένταση μια παρακολούθηση 20-30 ημερών των αμνοεριφίων που προέρχονται από τις χώρες της ΕΕ λόγω του αφθώδη πυρετού.

Οσον αφορά τη σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια (νόσος τρελών αγελάδων) ο υφυπουργός Γεωργίας ανέφερε ότι μέχρι τέλους Φεβρουαρίου έγιναν 1.200 έλεγχοι σε ζώα ηλικίας άνω των 30 μηνών. Ολοι ήταν αρνητικοί.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.