υγιεινα φαγητα συνταγες | αθηρωματικός δείκτης | ρευματικη πολυμυαλγια | μηνισκος | paxy endomytrio | μηνισκος

Υπόγεια βρώμα στην ΟμόνοιαΜετά την χλιδή του Μετρό, οι επιβάτες που είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιήσουν τον ηλεκτρικό στην Ομόνοια και στο Μοναστηράκι βγάζουν τα μαντήλια από τις τσάντες τους για να αντιμετωπίσουν την αφόρητη δυσοσμία. Ο ΗΣΑΠ ζήτησε συγγνώμη από τους ταλαιπωρημένους, έτσι κι αλλιώς, Αθηναίους, ανακοινώνοντας ότι πρόκειται για διαρροή υδάτων προς την σήραγγα του τρένου στο ύψος της Κεντρικής Αγοράς παραπέμποντας στην ΕΥΔΑΠ και στον Δήμο Αθηναίων.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Στεβή από το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της ΕΥΔΑΠ, μας δήλωσε ότι η αρχική εκτίμηση δείχνει ότι πρόκειται για διαρροή στο εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης της Ψαραγοράς, για το οποίο δεν ευθύνεται η ΕΥΔΑΠ. Ζητώντας περισσότερες πληροφορίες που αφορούσαν πιθανούς κινδύνους για την δημόσια υγεία των Αθηναίων, ο κ. Στεβής μας ανέφερε ότι στο συγκεκριμένο σημείο βρίσκονται εμπειρογνώμονες της ΕΥΔΑΠ, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τον οργανισμό που θα ξεκαθαρίζει το θέμα.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.