Διεθνής διάσκεψη κατά του Ρατσισμού

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη διεθνή διάσκεψη εναντίον του Ρατσισμού, των Ρατσιστικών Διακρίσεων, της Ξενοφοβίας και της Μισαλλοδοξίας που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι, από 31 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου στο Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής, σύμφωνα με ρεπορτάζ των Τάιμς από τα Ηνωμένα Εθνη.

Το συνέδριο αυτό, πρότεινε πρώτη η Κούβα και ενώ προβλέπεται ότι θα έχει κάποια αντιδυτική χροιά, χαρακτηρίζεται εξαιρετικής σημασίας από τις αμερικανικές και διεθνείς οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Στόχος των προασπιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων υπογραμμίζεται είναι να αποδειχθεί ότι ο ρατσισμός είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο που εκφράζεται με διάφορες , ποικίλες μορφές .

Τα δυο προηγούμενα συνέδρια επικεντρώθηκαν σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, παρατήρησε ο εκτελεστικός διευθυντής του International Human Rights Law Group της Ουάσιγκτον , προσθέτοντας ότι η διάσκεψη του ερχόμενου καλοκαιριού προβλέπεται να είναι ‘εκρηκτική’.

Ta κύρια θέματα του συνεδρίου θα αφορούν την συμπεριφορά των κρατών στους τομείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της μεταχείρισης των μειονοτήτων , καθώς και το εμπόριο λευκής σάρκας που εξακολουθεί να ενδημεί, κάποτε φανερά , πιο συχνά συγκαλυμμένα, στον πλανήτη.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση