λεμονι για τη ναυτια | εγκολποματαπαχεουςεντερου | λιγα κοπρανα | οστο λαγγονι

Διεθνής διάσκεψη κατά του ΡατσισμούΞεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη διεθνή διάσκεψη εναντίον του Ρατσισμού, των Ρατσιστικών Διακρίσεων, της Ξενοφοβίας και της Μισαλλοδοξίας που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι, από 31 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου στο Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής, σύμφωνα με ρεπορτάζ των Τάιμς από τα Ηνωμένα Εθνη.

Το συνέδριο αυτό, πρότεινε πρώτη η Κούβα και ενώ προβλέπεται ότι θα έχει κάποια αντιδυτική χροιά, χαρακτηρίζεται εξαιρετικής σημασίας από τις αμερικανικές και διεθνείς οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Στόχος των προασπιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων υπογραμμίζεται είναι να αποδειχθεί ότι ο ρατσισμός είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο που εκφράζεται με διάφορες , ποικίλες μορφές .

Τα δυο προηγούμενα συνέδρια επικεντρώθηκαν σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, παρατήρησε ο εκτελεστικός διευθυντής του International Human Rights Law Group της Ουάσιγκτον , προσθέτοντας ότι η διάσκεψη του ερχόμενου καλοκαιριού προβλέπεται να είναι ‘εκρηκτική’.

Ta κύρια θέματα του συνεδρίου θα αφορούν την συμπεριφορά των κρατών στους τομείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της μεταχείρισης των μειονοτήτων , καθώς και το εμπόριο λευκής σάρκας που εξακολουθεί να ενδημεί, κάποτε φανερά , πιο συχνά συγκαλυμμένα, στον πλανήτη.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.