ασπιρινη 500mg | ηωσινοφιλια | mmr εμβολια | http://www.care.gr/post/35/thermokrasia-somatos

Πελαργός στο... Στείρωνα!Xαρές και πανηγύρια στο χωριό Στείρωνας του Ηρακλείου, αφού είχε να γεννηθεί παιδί στο χωριό , από το 1979 δηλαδή εδώ και 22 χρόνια! Οι μεσήλικες και οι ηλικιωμένοι κάτοικοι του χωριού, είχαν ξεχάσει τί σημαίνει παιδικό κλάμα και παιχνίδι παιδιού και τώρα η γέννηση ενός κοριτσιού ήρθε να δώσει μια νέα διάσταση στη ζωή των κατοίκων.

Ευτυχής πατέρας ο κ. Ηλίας Ζαχαριουδάκης, που δεν εγκατάλειψε το χωριό του, κόντρα στο ρεύμα των καιρών, ενώ το υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3 κιλών και 100 γραμμαρίων, έφερε στον κόσμο προ ημερών η σύζυγος του Ηλία, κ. Σοφία Ζαχαριουδάκη.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου προς τον πατέρα για το ποιούς κάνει ευτυχισμένους αυτό το παιδί, εκείνος δήλωσε 'και εμένα βέβαια, πάνω απ’ όλα όμως και το χωριό μας, διότι μετά από 22 χρόνια γεννήθηκε παιδί. Οπωσδήποτε είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός και όλους μας κάνει ευτυχισμένους και την οικογένεια και το χωριό βέβαια'.

Ερωτηθείς, επίσης, για το πώς δέχτηκαν οι χωριανοί το κοριτσάκι δήλωσε: 'Πολύ χαρμόσυνα μπορώ να πω. Οταν έφερα το παιδί σχεδόν το μισό χωριό ήρθε στο σπίτι. Ακόμα και οι συγχωριανοί μου που μένουν στο Ηράκλειο ήρθαν'.

Να προσθέσουμε, τέλος, ότι ο νεότερος κάτοικος του χωριού, μέχρι τώρα, ήταν ο πατέρας του νεογέννητου, που, χαριτολογώντας, λέει ότι οι άλλοι συγχωριανοί του έχουν κλείσει τον κύκλο της αναπαραγωγής! Το υγιέστατο κοριτσάκι θα βαπτιστεί Μαρία, αφού οι γονείς του το είχαν τάξει στην εκκλησία του χωριού, που είναι αφιερωμένη στην Παναγία.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.