γονατο πονος πλαγια | γονιδιωμα | ti einai to stigma A | φαγητα που δεν εχουν χοληστερινη

Μετρήσεις σε στρατιωτικά οχήματα για ραδιενέργειαΜετρήσεις για τον εντοπισμό τυχόν ραδιενεργών ουσιών σε στρατιωτικά οχήματα της ελληνικής στρατιωτικής δύναμης του Κοσόβου, θα πραγματοποιήσει σε στρατόπεδο της Θεσσαλονίκης ομάδα επιστημόνων της επιτροπής ατομικής ενέργειας.

Οπως ανακοινώθηκε από το Γ΄Σώμα Στρατού η ομάδα των επιστημόνων θα
πραγματοποιήσει τις μετρήσεις στις 10 το πρωί του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου σε στρατιωτικά οχήματα της ελληνικής δύναμης του Κοσόβου που έχουν μεταφερθεί στο 308 προκεχωρημένο εργοστάσιο βάσεως στο στρατόπεδο Παπακυριαζή της Μενεμένης Θεσσαλονίκης.

Οι μετρήσεις ανατέθηκαν στους επιστήμονες της επιτροπής ατομικής ενέργειας από το Γενικό Επιτελείο Στρατού και θα πραγματοποιηθούν σ΄όλα τα προκεχωρημένα εργοστάσια βάσης της χώρας όπου φυλάσσονται οχήματα και στρατιωτικά υλικά που προέρχονται από την Ελληνική Δύναμη Κοσόβου. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των μετρήσεων η είσοδος σε δημοσιογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία θα είναι ελεύθερη.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.