λειτουργια της θυροξινης | νευροβλαστωμα | κορεσμος οξυγονου | εμβολιο ανεμευλογιας

Στη Νάξο οι εγκαταστάσεις του Access Cyclades NetworkΣτον παραδοσιακό και προστατευόμενο οικισμό Γαλανάδος της Νάξου βρίσκεται ο χώρος που θα φιλοξενηθούν οι εγκαταστάσεις του δικτύου Access Cyclades Network μαζί με άλλες τηλεματικές υπηρεσίες. Οπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου που μας απέστειλαν οι υπεύθυνοι του δικτύου, θα συσταθεί ειδικός οργανισμός (Ερευνητικό Ινστιτούτο) για την διαχείριση των δικτύων και την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων.

Ήδη παραχωρήθηκε η απεριόριστη χρήση των εγκαταστάσεων για σκοπούς συναφείς με τα αντικείμενα αυτά στην εταιρεία Digital World, στο Ίδρυμα KostasZ Foundation και στο γραφείο Polyplano Euroconsultants.

Φορείς που, παρά τις αρχικές τους διαβεβαιώσεις, ότι θα συμμετέχουν δια του δικτύου στην υποστήριξη των ατόμων με ειδικές ικανότητες, και δεν το υλοποίησαν στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε, είναι αυτονόητο πως αποκλείονται από το δικαίωμα χρήσης των εγκαταστάσεων και της αντίστοιχης τεχνολογικής υποδομής.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.