υποταση | ποια ειναι τα καλυτερα οφθαλμολογικα κεντρα του κοσμου | βαρηκοΐα | australiano

Το ανθρώπινο σώμα έχει ημερομηνία λήξεωςΤο ανθρώπινο σώμα δεν είναι προγραμματισμένο να ζει για πολλά χρόνια και έτσι είναι μάλλον απίθανο, ο μέσος όρος ζωής του ανθρώπου να ξεπεράσει τα 100 χρόνια. Μόνο εφόσον οι επιστήμονες μπορέσουν να βρουν τους μηχανισμούς γήρανσης και επέμβουν σε αυτούς, θα αυξηθεί σημαντικά ο μέσος όρος ζωής του ανθρώπου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας του καθηγητή Δημόσιας Υγείας στο πανεπιστήμιο του Illinois, κ. J. Olshansky, ο μέσος όρος ζωής του ανθρώπου αναμένεται να φτάσει στις ΗΠΑ τα 100 χρόνια, μόλις τον 26ο αιώνα.

Οπως εξηγεί ο κ. Οlshansky, η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν πρόκειται να ζήσει πάνω από 85 χρόνια, γιατί απλά το σώμα μας δεν είναι προγραμματισμένο για κάτι τέτοιο. Ετσι, όπως και μια μηχανή, μετά από κάποια ηλικία αρχίζει να εξασθενίζει και να δυσλειτουργεί.

Τα στοιχεία αυτής της έρευνας θα παρουσιαστούν στο ετήσιο συνέδριο της American Association for the Advancement of Science στο San Francisco και θα δημοσιευτούν στο περιοδικό Science.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.