αντιμετωπιση σε καταγμα εσω σφυρου | δερματοφυτιαση σκυλου | επικονδυλιτιδα ασκησεις | μυς

Δώρο ζωής από τον σύζυγοΠέρα από την αγάπη του άνδρα της, τώρα έχει και τον ένα του νεφρό. Δύο ημέρες πριν από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ένας άνδρας από την πολιτεία του Ορεγκον έδωσε στη σύζυγό του, που έχει πληγεί από το διαβήτη, έναν από τους νεφρούς του, σώζοντάς την για πάντα από την ταλαιπωρία της αιμοκάθαρσης, την αυστηρή διατροφή και την ατέρμονη αναμονή για ένα όργανο, από κάποιο μελλοθάνατο δότη ή ένα πτώμα. 'Είναι θαύμα που ταιριάζουμε (δότης και λήπτρια). Το μόνο που ήθελα είναι η γυναίκα μου να είναι καλά, ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί', είπε ο Ντάριλ Μάρτι, 40 ετών, μηχανουργός.

Πέντε χρόνια μετά από την πρώτη τους συνάντηση και τρία χρόνια μετά από το γάμο τους, ο Ντάριλ και η Γκλόρια Μάρτι, πρώην συνάδελφοι, υποβλήθηκαν μαζί σε χειρουργική επέμβαση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ορεγκον, στο Πόρτλαντ. Εκπρόσωπος του νοσοκομείου είπε ότι και οι δυό τους είναι καλά στην υγεία τους μετά από τη μεταμόσχευση που έγινε στη Γκλόρια, 43 ετών, προχθές το πρωί και ότι ο νεφρός έχει ήδη αρχίζει να λειτουργεί.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.