ΙΝΚΑ: Πόσο «πουλιέται» το φιλί …στην Δύση στην Ανατολή

Με αφορμή την “μέρα των ερωτευμένων” το ΙΝΚΑ, απέστειλε Δελτίο Τύπου όπου παρουσιάζει τα στοιχεία που συγκέντρωσε σχετικά με το πόσο στοιχίζει η μέρα αυτή σε διάφορες πόλεις του κόσμου και προτείνει ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο δώρο που θα μπορούσατε να προσφέρετε την μέρα αυτή. Το ΙΝΚΑ αναφέρει: “Παντρεμένη (ος), χήρα (ος), ζωντοχήρα (ος), λεύτερη (ος), το ζήτημα είναι ότι ο έρωτας και οι πρακτικές ή και εμπορευματοποιημένες εκφράσεις του, κοστίζουν. Εργαζόμαστε ασφαλώς για καλύτερη διατροφή, κατοικία, υπηρεσίες υγείας, ψυχαγωγία, τουρισμό, μόρφωση, κ.ο.κ. Εργαζόμαστε όμως και για την δυνατότητα του «περιττού». Για την δυνατότητα αγοράς ενός «άχρηστου» τριαντάφυλλου ή οποιασδήποτε άλλης αγοράς που μπορεί να συμβάλλει σε μια – προσωρινή έστω – έξοδο, σε μια δραπέτευση από την, συχνά, μίζερη καθημερινότητα. Ετσι λοιπόν, κάθε ημέρα πρέπει να είναι ημέρα έκφρασης του έρωτα και της αγάπης. Αντί μια ημέρα τον χρόνο, με εκβιαστικά εμπορικό χαρακτήρα.

ΙΝΚΑ: Πόσο «πουλιέται» το φιλί ...στην Δύση στην Ανατολή
Σύμφωνα με τα στοιχεία του πίνακα, όσο πολύτιμη είναι η αγάπη άλλο τόσο ακριβή είναι και η «πιστοποίησή» της, μέσα από πολύ συγκεκριμένες καταναλωτικές συνήθειες, οι οποίες έχουν επιβληθεί παγκοσμίως.

Ενόψει της 14ης Φεβρουαρίου……. «ημέρας των ερωτευμένων (!!!)», το ΙΝΚΑ σας αποκαλύπτει ότι υπάρχει και μία άλλη πραγματικά πρωτότυπη ιδέα για δώρο στην ή στον αγαπημένη/ αγαπημένο σας. Τι περισσότερο ρομαντικό από ένα οικόπεδο …… στην Σελήνη; Και μάλιστα με 20.000 δρχ. το στρέμμα , μόνο. Η εταιρία «Mr. Boom Kantola Marko» (Moon shop) , Κλεισθένους 19 (3ος όροφος) , 105 52 Αθήνα, Τηλ. 52.02.345 , Fax. 52.02.344, αντιπροσωπεύει – όπως ισχυρίζεται – την «Πρεσβεία της Σελήνης» των Η.Π.Α και με ιστοσελίδα στο διαδίκτυο (www.moonshop.gr) προβάλλει τα πλεονεκτήματα της επένδυσης (τίτλοι ιδιοκτησίας, γιατί είναι φθηνά τα οικόπεδα, δικαίωμα επιλογής, επιλογή γειτόνων, πρόγραμμα επίσκεψης στα οικόπεδα, νόμος του διαστήματος, δυνατότητα να δεί κανείς την ιδιοκτησία του, δικαιώματα αγοραστών, κ.λ.π.)

Το ΙΝΚΑ επικοινώνησε με την εταιρία, η οποία εκτός από τον συμβατικό τηλεφωνικό αριθμό διαθέτει και έναν αριθμό στον οποίο μπορείτε να τηλεφωνήσετε αχρεωστήτως (0800 10126). Είναι προφανές, ότι η επένδυση αυτή φαίνεται να είναι περισσότερο σίγουρη από άλλες, οι οποίες απεδείχθησαν καταστροφικές, όπως επίσης είναι βέβαιο ότι η Πολιτεία, με πράξεις και παραλείψεις όπως και στις άλλες περιπτώσεις, θα συμβάλει στην μεγιστοποίηση των πωλήσεων οικοπέδων στην Σελήνη, η οποία μπορεί να αποτελέσει ένα ρομαντικό τόπο συμβίωσης των ερωτευμένων ανθρώπων.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση