πληκτροδακτυλια | γονατα πονος πλαγια | στομαχι σημειο σωματος | σταδια υπνου | βραχναδα γατας

Τα λέιζερ μας ...βγάζουν τα γυαλιάΣτο άμεσο μέλλον δεν θα έχουμε ανάγκη τα γυαλιά διόρθωσης της μυωπίας, υπερμετρωπίας και πρεσβυωπίας, καθώς οι εξελίξεις στα λέιζερ είναι τέτοιες, που αυτές οι καταστάσεις θα αντιμετωπίζονται με απλές επεμβάσεις ρουτίνας. Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε με αφορμή το 15ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής, που άρχισε την Πέμπτη 8/2 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 11/2, οι επιστήμονες αναφέρθηκαν στη «διαστημική» τεχνολογία που διαθέτουν οι τελευταίες γενιές των λέιζερ και στις δυνατότητες που αυτή προσφέρει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, οι μισοί Ελληνες πάνω από 40 χρονών πάσχουν από υπερμετρωπία και χρειάζονται μόνιμα γυαλιά και φακούς επαφής για μακρινή, αλλά και κοντινή όραση. Αυτή τη στιγμή όμως έχουν αναπτυχθεί τρεις διαφορετικές συσκευές θερμοκερατοπλαστικής γαι την αντιμετώπιση αυτής της πάθησης, οι οποίες βασίζονται στην αρχή της συρρίκνωσης των κολλαγόνων ινιδίων με εφαρμογή θερμότητας. Το εντυπωσιακό είναι ότι ή ίδια μέθοδος έχει εφαρμογή και στην πρεσβυωπία.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.