Το τηλεκοντρόλ του οργασμού

Το τηλεκοντρόλ του οργασμούΟταν πριν από μερικά χρόνια, ο Ιταλός σχεδιαστής Milo Manara δημιουργούσε το κόμικ “Το κουμπί της”, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μετά από λίγο, αυτό που θα μπορούσε να περιγραφεί ως ερωτική επιστημονική φαντασία, θα γινόταν πραγματικότητα, οτι ο γυναικείος οργασμός θα μετατρεπόταν σε υπόθεση ελεγχόμενη και μάλιστα θα μπορούσε να προκληθεί με …τηλεχειριστήριο. Τα ‘χαρμόσυνα’ νέα έρχονται και αυτήν τη φορά από την Αμερική. Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι μπορούν να προκαλέσουν οργασμό στις γυναίκες με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι κλινικές μελέτες πάνω σε αυτά τα καινούργια ηλεκτρονικά εμφυτεύματα αναμένονται να ξεκινήσουν στις ΗΠΑ εντος του 2001. Ο δρ Stuart Meloy, χειρουργός ειδικός στην ανακούφιση του πόνου στο Piedmont Anesthesia and Pain Consultants in North Carolina, εκτελούσε μια εγχείρηση ρουτίνας στην σπονδυλική στήλη μιας γυναίκας όταν έκανε την ανακάλυψη.

Όπως ο ίδιος δηλώνει: “Τοποθετούμε ηλεκτρόδια στην σπονδυλική στήλη και στέλνουμε ηλεκτρικούς παλμούς με στόχο τη ρύθμιση του πόνου , όπως αυτός περνάει μέσω των νεύρων. Ο ασθενής καθ’ όλη τη διάρκεια της επέμβασης είναι ξύπνιος για να βοηθήσει τους χειρουργούς στην τοποθέτηση του ηλεκτροδίου στο σημείο που επιτυγχάνεται η μέγιστη ανακούφιση του πόνου”.

Η ανακάλυψη ήρθε όταν απέτυχε να εντοπίσει το σωστό σημείο για την ανακούφιση κάποιου ασθενούς. “Τοποθετούσα τα ηλεκτρόδια, όταν ξαφνικά η γυναίκα άρχισε να αφήνει αναστεναγμούς απόλαυσης. Τη ρώτησα τι συνέβαινε και μου είπε “γιατρέ μου, θα πρέπει να διδάξεις τον άνδρα μου να το κάνει αυτό”.

Σύμφωνα με τον δρ Melloy, τα ηλεκτρόδια μπορούν να συνδεθούν με κάποιον ενισχυτή, μικρότερο στο μέγεθος από ένα πακέτο τσιγάρα, ο οποίος μπορεί να τοποθετηθεί σε κάποιο σημείο των γλουτών της γυναίκας. Αυτή στη συνέχεια, με ένα χειριστήριο χειρός είναι ικανή να ενεργοποιήσει τα ηλεκτρικά σήματα, προκαλώντας οργασμό. Αυτό θα μπορούσε να λύσει το θέμα του οργασμού σε αρκετά ζευγάρια που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα.

Ο Jim Pfaus, ερευνητής της νευροβιολογίας της σεξουαλικής συμπεριφοράς στο Πανεπιστήμιο Concordia του Μόντρεαλ, δηλώνει ότι είναι πεπεισμένος ότι η νέα συσκευή θα έχει μεγάλη ζήτηση. “Εάν σκεφθεί κανείς ότι σήμερα 15χρονες κοπέλες υποβάλονται σε επώδυνες επαμβάσεις για το μεγάλωμα του στήθους τους, είναι εύκολο να συμπεράνει κανείς ότι θα χρησιμοποιήσουν εκτεταμένα την νέα αυτή συσκευή”.

Από την άλλη πλευρά, η Julie Cole, ψυχοθεραπεύτρια της σεξουαλικής συμπεριφοράς δήλωσε, ότι “θα μπορούσε αυτή η συσκευή να παίξει ένα ρόλο σε καταστάσεις όπου η αιτιολογία ανικανότητας επίτευξης οργασμού είναι οργανική. Φοβάμαι όμως, ότι η ευκολία που προσφέρει το μηχάνημα, θα οδηγούσε πολλές γυναίκες να παραβλέψουν τα πραγματικά ψυχολογικά προβλήματα που τις οδήγησαν σε αυτό το πρόβλημα”.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση