αξύριστο εφήβαιο | δακτυλικη | ανω κοιλη φλεβα | τι κανει ο υπερηχος στην φυσικοθεραπεια

Ο Μπάρμπα Στάθης απαντά στις καταγγελίεςΗ διοίκηση της εταιρίας Γενική Τροφίμων (πρώην Μπάρμπα Στάθης) με ανακοίνωσή της αποκρούει την επίθεση, όπως αναφέρει, που δέχονται τα κατεψυγμένα λαχανικά Μπάρμπα Στάθης. Οπως αναφέρει, το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων της είναι ελληνικής προέλευσης. Μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις και για ορισμένα προϊόντα, όταν δεν υπάρχει ελληνική παραγωγή ή δεν επαρκεί, η εταιρία εισάγει από άλλες χώρες. Οι ποσότητες που εισάγονται, όπως υποστηρίζει, είναι πάντα ελεγμένες και πληρούν τις αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές της εταιρίας.

Ετσι, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, όλα τα προϊόντα της Μπάρμπα Στάθης είναι αρίστης ποιότητας και καλύπτουν τις ανάγκες του Ελληνα καταναλωτή για υγιεινή διατροφή. Η εταιρία αναφέρει ακόμα ότι στις συσκευασίες των προϊόντων Μπάρμπα Στάθης που διατίθενται στην ελληνική αγορά αναγράφεται ό,τι επιβάλλουν οι νόμοι και σε καμία περίπτωση δεν παραπλανείται ο τελικός καταναλωτής. Η ανακοίνωση καταλήγει τονίζοντας ότι ο περίεργος θόρυβος που έχει προκληθεί υποχρεώνει την εταιρία να λάβει νόμιμα μέτρα εναντίον οποιουδήποτε την προκάλεσε.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.