οστικα αλγη ενηλικων | τρανσαμινάσες φυσιολογικές τιμές | εξανθηματα ιλαρα | θηλυκοτητα χαρακτηριστικα | ουρια

Ελεύθερο από ραδιενέργεια το Δάσος ΚουρήΚλιμάκιο επιστημόνων της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) με κατάλληλο εξοπλισμό μετέβη το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στη συγκεκριμένη τοποθεσία στο Δάσος Κουρή, στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, όπου πριν από μία εβδομάδα είχε εντοπιστεί και περισυλλεχθεί ποσότητα ραδιενεργών πλακιδίων.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΕΑΕ και προστίθεται οτι το κλιμάκιο σε συνεργασία με επιστήμονες του Εργαστηρίου Πυρηνικής Τεχνολογίας του ΑΠΘ, απομάκρυνε μικρή ποσότητα (περίπου μισό κυβικό) ρυπασμένου χώματος, το οποίο με αυτοκίνητο του ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος" ήδη μεταφέρθηκε σε ασφαλή μη προσπελάσιμο χώρο. "Κατόπιν τούτου, η θέση αυτή και κατά συνέπεια και ολόκληρη η περιοχή είναι διαθέσιμη δια οιονδήποτε χρήση χωρίς την παραμικρή διακινδύνευση", καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΕΑΕ.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.