υποπρωτειναιμια | συχνοουρια στις γυναικες αιτια

Αλιευτικό μεταφέρει 13χρονο ασθενή παρά τη κακοκαιρίαΜε αλιευτικό σκάφος μεταφέρθηκε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου από τη Σαμοθράκη στην Αλεξανδρούπολη, 13χρονος που παρουσίαζε υψηλό πυρετό. Η μεταφορά του 13χρονου Σ. Τ. στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης κρίθηκε αναγκαία από τους γιατρούς του νησιού και για το σκοπό αυτό «επιστρατεύθηκε› η μηχανότρατα «Παναγιώτης». Λόγω των ισχυρών ανέμων εντάσεως 8 μποφόρ που έπνεαν στο Θρακικό Πέλαγος, δεν πραγματοποιούντο δρομολόγια στην ακτοπλοϊκή γραμμή Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης.

Ο μικρός συνοδευόμενος από τους γονείς του και τον αγροτικό γιατρό Κ. Φιλιά, παρελήφθη στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Όπως δήλωσε ο καπετάνιος του αλιευτικού, κ. Νικόλαος Χαρανάς, δεν είναι η πρώτη φορά που καλείται, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες για επείγουσα μεταφορά ασθενή με το σκάφος του από το νησί στη Αλεξανδρούπολη και είναι κάτι που όλοι οι αλιείς το κάνουν με ευχαρίστηση, εφόσον δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.