δυσπλασια τραχηλου | φλεγμονη δωδεκαδακτυλου | ποσο ψηλα μπορει να πεταξει το αεροπλανο | τεράτωμα

Νέα τμήματα στο Ασκληπείο της ΒούλαςΜετά από πέντε χρόνια ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο Ασκληπείο της Βούλας, δίνοντας τη δυνατότητα στον Υπουργό Υγείας κ. Αλέκο Παπαδόπουλο, να μιλήσει για τη λειτουργία των καλύτερων χειρουργείων της χώρας, κατά την εκδήλωση των εγκαινίων. Στίς εργασίες περιλαμβάνονταν τα νέα χειρουργεία, η καρδιολογική κλινική και το ανακαινισμένο τμήμα νοσηλείας 'Ειρήνη'. Η διαδικασία κατασκευής του έργου διήρκησε πέντε χρόνια, με αποτέλεσμα, όπως καταγγέλουν οι γιατροί, να λήξει ο χρόνος εγγύησης, που είχε χορηγήσει η κατασκευάστρια εταιρία και έτσι το νοσοκομείο αναγκάζεται να καταβάλει κάθε φορά μεγάλα ποσά για την τεχνική υποστήριξη το έργου.

Ο κ. Παπαδόπουλος επεσήμανε ότι η πολιτεία μπορεί πλέον να στηρίζεται στο νοσοκομείο Ασκληπιείο για την εξυπηρέτηση των αναγκών της χώρας για το 2004, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του νοσοκομείου, (ανήκει στον Ερυθρό Σταυρό), γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να μη δίνεται στο νοσοκομείο μεγάλη δυνατότητα για ανάπτυξη, προσθέτοντας ότι αυτό το θέμα θα εξετασθεί. Σημειωτέον ότι τα χειρουργεία που εγκαινιάστηκαν από τον κ. Παπαδόπουλο είχαν εγκαινιασθεί και πάλι το 1998 από τον τότε υπουργό Υγείας κ. Γείτονα.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.